Dag 4121: Vriendin

sdr

Er zijn nog steeds mensen die de straat oversteken als Apollo en ik eraan komen, maar gelukkig zijn er nog altijd meer die hem juist aandacht geven of even willen aaien. Het valt me op dat kleine kinderen gewoon naar hem kijken en geen angst tonen. Iedere dag lopen we ‘s ochtends tussen wachtenden voor het schoolhek en ik geloof dat iedereen al aan ons gewend is.

Een paar maanden geleden werd hij op straat geaaid door een vrouw die we daarna nog vaak zagen. We lopen langs haar huis en als ze thuis is zwaait ze vanaf het balkon. Vaker nog komen we haar tegen als ze op weg is naar huis. Dan roept ze hem en dan gaat hij opeens rennen. Nou, dat valt in de categorie Dat doet ‘ie anders nooit.

Hij is echt dol op haar. Iedere keer als we onderweg mensen in zo’n oranje pak zien gaat hij kijken of zijn vriendin erbij is. Dan gaat zijn hoofd omhoog en dan spitst hij zijn oren. Mij maakt het erg gelukkig dat er mensen zijn die hem leuk vinden. Want hij heeft het niet altijd zo goed gehad en vrienden maken gaat hem zo makkelijk af. Dat hij nog maar heel lang mag genieten.

8 gedachten over “Dag 4121: Vriendin

  1. Pippi Bericht auteur

   Schattig hè. Vanochtend werd hij door een jongetje geaaid. Hallo, beer, zei het ventje. Zo lief!
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>