Dag 4128: Mooi

inCollage_20210329_112236696

Iedereen heeft een andere definitie van het begrip mooi. Zo hou ik veel van wat veel mensen wansmaak noemen. Mij kan dat niet veel schelen- ik hou van spullen die ik mooi vind. Dat kan een poster van een schitterend kunstwerk zijn, maar ook de vorm van een glas waar eerst Nutella in gezeten heeft. Misschien is mooi ook wel het verkeerde woord. Maar het  is wat ik gebruik als iets me aanspreekt.

Wellicht is dat wel de reden waarom ik zoveel spullen in huis heb. Omdat ik geen weerstand kan bieden als ik tegen iets aanloop dat me raakt. Zo heb ik meer kleding , schoenen en tassen dan ik in mijn leven kan verslijten. Al die spullen kocht ik omdat ik ze mooi vond, maar ik vind het niet belangrijk dat ik er mooi uitzie als ik het draag. Het moet comfortabel zitten en alles moet in mijn ogen bij elkaar passen.

In tien Helmers heb ik duizenden nagellakken opgeborgen.  Alle kleuren vind ik mooi, maar niet ieder kleurtje staat me goed. Uiteindelijk heb ik allemaal spullen verzameld waar ik blij van word. Dat is hartstikke fijn, maar ik heb wel erg veel. Misschien moet ik maar alleen meenemen naar het bejaardentehuis wat ik echt niet kan missen. Het zou best kunnen zijn dat ik dan toch geen vrachtwagens vol naar mijn nieuwe adres stuur.

2 gedachten over “Dag 4128: Mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>