Dag 4131: #tbt #93

Scanned_1617290816543

Deze foto werd gemaakt in 2001. We waren net naar onze huidige woning verhuisd en we waren hartstikke blij dat we een fijne tuin hadden. Toen voelden we ons nog niet ingesloten door spuuglelijke schuttingen. Eindelijk een groene tuin! Maar toch hebben we heel veel moeten weghalen, want de klimop groeide haast over het schuurdak heen en er stonden manshoge brandnetels.

Gelukkig hebben we deze foto van een anderhalf jaar oude Mika die schattig staat te poseren op het tuinpad. Hij was echt heel klein, zie ik nu. Zo kan ik me ook nog herinneren dat hij in die tijd eens tegen de rand van de eettafel botste. Hij was ook zo licht- ik heb hem nog jaren de trap op kunnen dragen. Dat ik dat op een gegeven moment niet meer kon vond ik erg jammer.

Inmiddels ziet de tuin er een stuk minder onverzorgd uit en is mijn kind veel groter. Vroeger vroeg ik mezelf altijd af of ik hem altijd als klein ventje zou zien. Dat het beeld van die kleuter over dat van de volwassene zou schuiven. Nu weet ik dat het zo niet werkt. Want hij is zo enorm veranderd. Zijn haar is veel donkerder, hij is nu meer getint en hij ruikt niet meer naar baby.

Gelukkig hebben we nog veel foto’s van toen hij klein was. Ook zonder die plaatjes hebben we mooie herinneringen aan die tijd, maar het is wel erg fijn om af en toe door de fotoboeken te bladeren. Uiteindelijk gaat het allemaal om hem, maar het is wel leuk om naar de achtergrond te kijken. Misschien moeten we deze foto binnenkort opnieuw maken.

8 gedachten over “Dag 4131: #tbt #93

    1. Pippi Bericht auteur

      Ik zal het morgen even voorstellen. Hoop dat hij wil poseren. Hij is nog steeds erg lief.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>