Dag 4133: Levensvragen voor een goed gesprek (109+110)

sdr

Gelukkig kan ik hierop antwoorden dat ik een heleboel mensen heel dankbaar ben. Het zijn er teveel om afzonderlijk te noemen, want dan is de kans groot dat ik er eentje vergeet en dat zou ik niet fijn vinden. Er zijn mensen aan wie ik mijn leven te danken heb en er zijn er nog meer die ervoor gezorgd hebben dat ik zoveel mooie herinneringen heb. Met niet iedereen deel ik genen en dat is eigenlijk ook helemaal niet belangrijk.

Toevallig weet ik heel goed hoe een leven kan verlopen als er geen steun is van de mensen die onvoorwaardelijk van je zouden moeten houden. Misschien had ik al die liefde en affectie die mij ten deel is gevallen wel voor lief genomen als ik had gedacht dat het heel vanzelfsprekend is. Dat is het niet. Daarom ben ik hartstikke dankbaar dat ik een hele lange lijst zou kunnen opstellen. Wie daar op zou staan weet het wel.

Wat op de andere kant van het kaartje staat is voor al die lieverds in mijn leven. En ja, ik ben ook dankbaar dat ik lezers heb terwijl ik me zeer regelmatig afvraag waarom eigenlijk. Toch zal ik er voorlopig niet vrijwillig mee stoppen. Want ik vind het zo leuk om te doen en het blijft leuk omdat ik iedere dag lieve opmerkingen krijg. Dat stel ik zeer op prijs. Bedankt!

sdr

2 gedachten over “Dag 4133: Levensvragen voor een goed gesprek (109+110)

  1. Linda

    Je hebt lezers, omdat het gewoon heerlijk is om te lezen, gewoon omdat het lekker simpel, alledaags en liefdevol is…daarom en dank daarvoor.. :)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>