Dag 4134: Kringloopkoopjes (94)

IMG_20210404_122956

Gisteren moest ik naar de dierenspeciaalzaak, want de kauwstaafjes waren bijna op. Op weg naar de winkel kwam ik langs de kringloopwinkel. Tot mijn grote verbazing was ‘ie nog open ook. Geen idee waarom, want alhoewel kringloopwinkelen voor mij essentieel is schijnt dat niet officieel zo te zijn.

Deze winkel is vrij nieuw en je hoeft blijkbaar niet te reserveren als je wilt kijken of er wat van je gading is. Gisteren heb ik alleen naar melamine gezocht, maar er zijn veel boeken, kleding en geluidsdragers te koop. Daar ga ik de volgende keer maar even even naar kijken.

mde

Waarom is het mij in het verleden toch ontgaan dat je bij Albert Heijn zoveel melamine kon kopen? Het is ook nog eens van een mooie zware kwaliteit. Zoals deze etagère voor kleine hapjes. Misschien handig voor mijn dagrantsoen?

mde

Deze bekers heb ik ook in het paars en blauw. Op DuckDuckGo durf ik niet meer te zoeken, want ik weet zeker dat ik dan kan zien hoeveel moois ik heb gemist. Wie weet kom ik nog veel tegen in kringloopwinkels.

mde

Deze onderzetters waren ooit te koop bij Douwe Egberts. Als ik de onderste foto scherp had gekregen kon je dat links naast de twee vrouwen onder de boom zien. Overigens zijn de figuurtjes ook niet erg gedetailleerd weergegeven. Voor iemand die het niets kan schelen dat er kringen op de tafels komen heb ik belachelijk veel onderzetters.

mde mde

 

Nu nog een permanent marker kopen, want op de andere kant van het lint staat reclame in grote witte letters. Eindelijk heb ik dan een zwart keycord en hoef ik niet meer in mijn tas te graaien als ik voor de deur sta als het waait, regent of sneeuwt.

4 gedachten over “Dag 4134: Kringloopkoopjes (94)

    1. Pippi Bericht auteur

      Hoe het kan weet ik ook niet. Maar ik ben lekker met mijn mondkapje op naar binnen gegaan!

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>