Dag 4161: Kringloopkoopjes (95)

IMG_20210501_152400

Binnenkort ga ik weer eens naar RataPlan, want bij de kringloopwinkel in de buurt is het aanbod vrij klein. Maar het neemt niet weg dat ik vanmiddag toch maar mooi twee kleine aankopen heb gedaan. De schade? €2,25, maar omdat ik slechts twee  euro aan contant geld in mijn portemonnee had kreeg ik zomaar een kwart euro korting.

dav

Of half Nederland drinkt nog steeds thee uit deze kopjes of ze hebben de boel kapot laten vallen. Serviesgoed van Seltmann Weiden van de Aurelia collectie die ooit in de Douwe Egberts winkels lag lijkt verdorie wel zeldzaam. In kringloopwinkels vind je heel veel fraaie theeserviezen, maar ik ben weg van het dessin. Het doet wat ouderwets aan.

mde

 

Jawel, alweer een dienblad. Deze is vrij bescheiden van afmetingen: 20 x 30 cm.  Zijn het blauwe druifjes? Ongelooflijk dat ik vroeger geen melamine met dessins wilde- nu wil ik graag flora en fauna op mijn servies.

Dat was het dan. De rekken met boeken, CD’s en DVD’s heb ik links laten liggen. Wel heb ik goed gezocht naar kaarsen, maar die hadden ze helaas niet.

 

2 gedachten over “Dag 4161: Kringloopkoopjes (95)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>