Dag 4163: Maan

mde

Vorige week stond ik beetje wezenloos uit het raam te kijken. Toen zag ik een prachtige volle maan. Misschien maar eens een foto maken, bedacht ik. Nou, dat viel tegen. Alhoewel ik op Instagram hele mooie foto’s zie die mensen met de camera van hun telefoon hebben gemakt, lukt het mij absoluut niet.

Die maan stond heel helder te schijnen, maar dat zie je op de foto echt niet terug. Later begreep ik dat het die avond om een supermaan ging. Dat is bijzonder en ik had het wel willen vastleggen. Net als die bloedmaan van bijna drie jaar geleden.  Die kregen we niet eens te zien.

Het wordt tijd om een beetje te oefenen met de camera van mijn telefoon. Het moet mij toch zeker ook een keer lukken om aardige foto’s te schieten? Er valt genoeg moois te zien en vanaf morgen ga i maar lukraak plaatjes schieten. Die in ieder geval scherp moeten zijn.

2 gedachten over “Dag 4163: Maan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>