Dag 4232: Aardbeienplant

dav

Vorige week zag ik dat er een rood vruchtje aan de aardbeienplant hing. Leuk! Na alle mislukte experimenten met groente en fruit in een eigen moestuin kunnen we eindelijk iets van eigen kweek eten.

dav

Een paar dagen later bleek dat naaktslakken zich tegoed hadden gedaan aan de aardbei. het lijkt verdorie De verwoeste stad van Zadkine wel.

dav

Snel zette ik de plant op het oppottafeltje. Zonder te controleren of er nog slakken in de pot zaten. Ja dus. Die werden er uitgepeuterd door Ronald. De slakken werden netjes elders in de tuin uitgezet.

dav

Weer twee dagen later: er verschijnen steeds meer vruchtjes die allemaal langzaam rood kleuren. Had ik maar meer plantjes gekocht, want het lijkt me geweldig om superverse aardbeien te eten.

2 gedachten over “Dag 4232: Aardbeienplant

    1. Pippi Bericht auteur

      Met die naaktslakken in tuin durf ik niet meer op blote voeten naar buiten. Brrr, wat vies. En ze vreten je aardbeien ook nog op.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>