Dag 4235: Kringloopkoopjes (96)

IMG_20210501_152400

Er is nog maar één kringloopwinkel op loopafstand  en daar ga ik tegenwoordig eenmaal per maand heen. Het is een Malle Pietjewinkel waar je goed moet opletten omdat je anders nog weleens iets over het hoofd ziet. Boeken, platen en snuisterijen wil ik niet meer kopen, dus ik probeer me netjes in te houden. Meestal ga ik er heen met een beetje kleingeld in mijn portemonnee en zelden geef ik alles uit. Eén keer moest ik 25 cent meer betalen dan ik bij me had, maar ik mocht alles meenemen voor twee euro.

mde

Inmiddels heb ik meerdere spullen van het merk Waca. Maar dit vakjesbord nog niet. Eerlijk gezegd gebruik ik zulke borden alleen als we veel gasten hebben en iedereen zelf opschept.

mde

Zulke fondueborden heb ik genoeg. Want al te groot zal de familie niet worden, denk ik.

mde

 

Als ik niet al te veel boodschappen moet halen nam ik meestal de katoenen PowerPuff Girls draagtas mee die ik van Valleney heb gekregen. Maar die wil ik mooi houden, dus zwichtte ik voor deze handige  tas die je ook als rugzak kunt gebruiken. Die uiltjes vind ik erg schattig. Vroeger zou ik dan opeens uiltjes gaan sparen, maar gelukkig kan ik me nu inhouden.

4 gedachten over “Dag 4235: Kringloopkoopjes (96)

    1. Pippi Bericht auteur

      Ik laat dat soort snuisterijen liggen hoor. Maar ik heb wel een glas-in-lood uiltje van mijn moeder gekregen :)

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>