Dag 4236: #tbt #107

IMG_20210715_144754

Cor heb ik leren kennen toen hij jarenlang een buurman van één van Ronalds oma was. Doe oma door wie ik Ronald heb leren kennen omdat ik bij haar schoonmaakte. Cor kwam weleens langs voor een praatje. Hij had vroeger in een banketbakkerij gewerkt en hij maakte weleens vers bladerdeeg voor me.

Toen Ronald en ik in Schiedam woonden hebben we Cor een keer uitgenodigd op onze verjaardag. Hij nam zijn accordeon mee en heeft daarmee het feest nog feestelijker gemaakt. Stom genoeg zijn we hem uit het oog verloren toen oma ging verhuizen. Daar heb ik wel spijt van, want het was een lieve man.

4 gedachten over “Dag 4236: #tbt #107

  1. Linda

    Wat grappig dat je nog een foto hebt…zo gaat dat hè, je verliest mensen uit het oog en als je wat ouder word, ga je dat steeds meer beseffen, denk ik

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>