Dag 4243: #tbt #108

IMG_20210722_154701

Er zijn ook wel foto’s met de bruiloftsgasten er op, maar ik wil deze even laten zien.Willie Batenburg, God hebbe zijn ziel, heeft opgetreden op mijn bruiloft. En die van Ronald natuurlijk. Het was een enorme verrassing. We zaten allemaal in de woonkamer toen Charles het woord nam. Hij introduceerde Willie die nog voor hij een noot gezongen had een enorm welkomstapplaus kreeg.

Het was 13 augustus 1999 en in januari van het volgende jaar is hij overleden. Al trouw ik nog vijf keer: zulk heerlijk entertainment krijg ik nooit meer. We hebben ergens nog een CD met de muziek van Willie Batenburg. en daar moeten we maar een keer naar luisteren. Wie hem niet kent, moet maar eens op YouTube kijken. Dan snap je waarom het ondanks de aanwezigheid van een paar enge mensen toch een feestelijke bruiloft was.

 

2 gedachten over “Dag 4243: #tbt #108

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>