Dag 4244: Levensvragen voor een goed gesprek (141+142)

IMG_20210723_152445

Dagdromen vind ik heerlijk, maar ik zou echt niet in de toekomst willen kijken. Natuurlijk zou ik best willen weten of ik zonder fysieke en mentale ellende hartstikke oud ga worden. Maar als ik nou een kijkje ga nemen in 2050 en ik er dan achter kom dat ik dan al tijden onder de grond lig? Nou, dank je feestelijk- ik zie wel hoe mijn leven gaat verlopen.

Gewoon genieten van iedere dag die me gegeven is en stiekem hopen dat ik de loterij win. Of niet- je kunt natuurlijk ook tevreden zijn zonder veel centjes op de rekening. Het valt me nogmaals op dat de vragen steeds zotter worden- zouden er mensen zijn die naar een bepaalde datum willen gaan om te zien of ze inderdaad de bruiloft van hun dromen zullen meemaken?

Inderdaad, ik werk wel aan mijn toekomst. Visualiseren wat je graag zou willen hebben schijnt te helpen, maar ik heb zo mijn twijfels. Laatst las ik een interview met iemand die zo leefde. Die ging bedenken hoeveel geld ze binnen zou gaan harken met haar eigen bedrijf en dat lukte nog ook. Interessant, maar ik ga geen cursus bij haar afnemen. Laat me zelf maar wat aanmodderen. Rijk word ik nooit, maar een beetje tevredenheid is al geweldig.

IMG_20210723_152422

2 gedachten over “Dag 4244: Levensvragen voor een goed gesprek (141+142)

  1. Linda

    Ik sla ook over zou het echt niet willen weten..sommige mensen kunnen dat, iets uitstippelen en een carrière maken en bakken met geld willen verdienen en t nog lukt ook..ze vergeten soms alleen, dat je vandaag ook leeft. :)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>