Dag 4246: Kunst

IMG_20210725_100936

Voor #fmspad wilde ik vandaag een foto maken van een kunstwerk. Gelukkig heb ik heel wat schilderijen en prenten in huis, maar de meeste heb ik al eerder laten zien. In mijn werkkamer vond ik drie kleine etsen die ik al bijna veertig jaar in huis heb. Toen ik afscheid nam van de Dienst voor Esthetische Vormgeving kreeg ik een mooi afscheidscadeau, een doosje met vier of vijf prenten met als onderwerp Leda en de zwaan.

Alleen de etsen heb ik opgehangen en ik weet niet meer waar het doosje is en ook niet meer hoeveel prenten erin zitten. Jammer, want het was leuk geweest als ik alles compleet zou hebben. In ieder geval kn ik me we; herinneren dat ik deze drie het mooist vond. Ze hangen naast een boekenkast, links van mijn bureau bij het raam. Daar zit ik niet meer zo vaak sinds Apollo er is. De meisjes volgen me naar boven, maar hij kan de trap niet op en af.

Het is een groot wonder dat de etsen er nog zo goed uitzien. Waarschijnlijk omdat ik de luxaflex altijd dicht heb. Misschien moet ik ze maar eens opnieuw inlijsten en op een plek hangen waar ik ze kan zien. Want het is wel erg zonde dat ze in een hoek hangen. Het is jammer dat ik zo weinig muurruimte heb omdat overal kasten tegenaan staan. Want ik hou erg van kunst en ik zou graag wat meer grafiek hebben.

4 gedachten over “Dag 4246: Kunst

   1. Linda

    Kan je ook eventueel zelf maken met stevig en dik papier, wat bij de Bruna bijv te koop is…wel heel voorzichtig uitsnijden, even precies werkje..

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>