Dag 4248: Eenzame sokken

nfd

Als sokken gevoelens konden hebben waren ze soms vast heel eenzaam. Op een bureau in mijn werkkamer leggen ze te wachten op hun wederhelften die spoorloos verdwenen zijn. Liggen ze ergens onder een bed te verstoffen of zijn ze opgegeten door de wasmachine?

Als Mika weer eens met Valleney naar Action gaat vraag ik hem of hij waszakjes voor me wil meenemen. De meeste mensen gebruiken ze voor beha’s om ongelukken met beugels te voorkomen, ik heb er ook eentje voor de wasbare katoenen schijfjes waarmee ik mijn gezicht reinig.

Ooit had ik grote waszakken, maar die zijn natuurlijk weer verdwenen.  Als Mika een dagje vrij heeft zal ik hem eens vragen of hij alle gedragen sokken eens in de wasmand stopt. Dat heb ik gisteren ook gedaan met mijn eigen sokken en je wilt niet weten hoeveel zwarte sokken ik vond.

Bijna had ik nieuwe gekocht, maar zoals het er naar uitziet is dat voorlopig niet nodig. Als ik straks mijn inloopkast helemaal netjes heb gemaakt ga ik de eenzame sokken maar weggooien. Maar ja, wat nou als ik straks sokken met gaten in de sokkenmand aantref? Dan is het wel handig als ik nog een back-up heb. Zo kom ik dus aan een hoop rommel in huis.

8 gedachten over “Dag 4248: Eenzame sokken

  1. Pippi Bericht auteur

   Jeetje, dat is ook wat. Het zou aan de wasmachine kunnen liggen. Ik ga maar eens kijken of ik het filter kan openen.

   Reageren
   1. Cindy

    Ja, kan ik binnenkort ook eens doen. Maar het zou ook zomaar kunnen zijn dat ze achter de wasmachine en droger zijn gevallen. Maar er ligt daar zoveel gevallen zooi… moet ze nodig eens uit die ruimte schuiven en er gaan opruimen/schoon maken. Als ik een keer zin heb ;-)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>