Dag 4251: Levensvragen voor een goed gesprek (143+144)

IMG_20210730_122511

Zo, eindelijk weer eens een gewone vraag waar ik snel op antwoorden kan. Maar wat ik te melden heb klinkt niet zo lollig. Want ik denk namelijk dat ik pas genoeg tijd heb voor deze cursus als ik geen huisdieren meer heb. Die heb ik niet genomen om ze regelmatig alleen thuis te laten en dat is wel nodig als ik me wil verdiepen in kunstgeschiedenis. Want dan wil ik ook veel musea en galeries bezoeken.

Overigens heb ik al begrepen dat er ook genoeg online cursussen zijn. Maar het lijkt me juist erg leuk om af en toe de deur uit te gaan. Ook wil ik niet nog vaker achter mijn beeldscherm zitten dan ik nu al doe. Voorlopig blader ik  maar door de kunstboeken die ik in huis heb. Liefde voor beeldende kunst is me met de paplepel ingegoten en het lijkt me erg leuk om er meer over te weten te komen.

Zou de vraag echt kunnen leiden tot een goed gesprek? Hoogstwaarschijnlijk zal Ronald zeggen dat hij het een goed idee zou vinden als ik me op ging geven voor een kookcursus. Dat kan hij wel vergeten. Zolang hij er is zie ik geen noodzaak om te leren hoe ik lekkere maaltijden op tafel kan zetten. Als hij niet thuis is kom ik ook ver met tosti’s en stamppotten.  En wie zegt nou dat je moet kunnen koken- ik moet helemaal niks.

IMG_20210730_122450

3 gedachten over “Dag 4251: Levensvragen voor een goed gesprek (143+144)

  1. Linda

    Hahahaha nee hoor je moet niks en je.hoeft het ook niet te vervangen voor…ik zou wel opleiding of cursus massage willen doen alleen kan die leerstof niet meer of kan het niet opslaan, ben meer van de praktijk…en buiten dat wil niet iedereen masseren 😉

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *