Dag 4262: Kringloopkoopjes (97)

IMG_20210501_152400

Na het theedrinken met mijn taalstudente ben ik nog even naar RataPlan gegaan, want ik was al zo lang niet in die kringloopwinkel geweest. Het was er behoorlijk veranderd. Er was niet langer één stelling met melamine, maar alles was op kleur gesorteerd. Erg veel heb ik niet gekocht- ik wil alleen aanschaffen waar ik meteen verliefd op werd. Ook deze keer heb ik heel wat laten liggen dat ik vorig jaar meteen in het winkelmandje had gestopt.

mde

Zoals deze drie dinerborden. Het dessin oogt een beetje vintage en ik vraag me af wanneer deze borden bij de HEMA lagen. Het is niet te zien, maar het middelste bord heeft een witte ondergrond, de twee andere een lichtblauwe. Vn dit servies zou ik graag wat meer willen hebben.

mde

Kaarsen! Bij de tweede ronde door de winkel zag ik dit pak kaarsen op de verwarming liggen. Er stond geen prijssticker op en bij de kassa kreeg ik te horen dat ze er €1,50 voor wilden hebben. Hieronder zie je een foto die ik vind e achterkant maakte. Dat ziet er ouderwets uit! Je ou de verpakking bijna bewaren. Maar dat doe ik natuurlijk iet, wat ik heb al rotzooi zat.

mde

10 gedachten over “Dag 4262: Kringloopkoopjes (97)

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik vind ze zo mooi! Hopelijk vind ik er nog meer. HEMA heeft trouwens wel vaker mooi melamine serviesgoed in de winkel gehad.
   xoxo

   Reageren
 1. Myrna

  Ik kan er niet over uit hoe duur kringloop is geworden.
  Spullen die van de action komen zijn bij kringloop duurder dan de aankoop prijs.
  Zelfde geldt voor kleding

  Reageren
 2. Pearl

  Ik ben deze week voor het eerst in mijn stad wezen kringloop shoppen met m’n zoon en z’n vriendin. Het was hartstikke leuk om samen te doen en we zijn alledrie goed geslaagd. Ik keek voornamelijk naar servies (mooie mokken en Chinese kommetjes) en vazen.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Kijk maar uit, voor je het weet loop je er iedere dag binnen :) Hopelijk zijn de prijzen daar wat schappelijker dan hier.

   Reageren
   1. Pearl

    Ik heb geen referentie, want ik ben niet eerder wezen kringloop shoppen, maar volgens m’n zoon zijn de prijzen hier heel schappelijk.

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Als jij maar vindt dat het betaalbaar is! Ben benieuwd of je er net als ik van kringloopwinkelen gaat houden!

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>