Dag 4277: Tuinbankje

sdr

Ronald vond het tuinbankje een beetje duur, maar ik heb toch doorgezet. Want ik vond het ding gewoon mooi en vooral lekker stevig. Inmiddels zit hij er graag op als hij buiten aan het roken is.  Ook is het fijn om erop uit te rusten als hij met de meisjes gespeeld heeft. Het enige nadeel van dit bankje is dat hout niet erg comfortabel zit.

Toevallig ging ik voor onze 15 augustus viering nog even naar Kruidvat voor anti-histamine tabletjes omdat ik altijd de pineut ben als ik buiten zit. Die rotmuggen weten me wel te vinden. Toen ik in de winkel was zag ik een paar handige kussentjes voor op de tuinbank. Ze zagen er stevig uit, lekker dik. Als ik er drie nam, was er ook nog plaats voor glazen en gebaksbordjes.

Er zit een handvat aan waardoor de kussentjes snel mee naar binnen genomen kunnen worden als het dreigt te gaan regenen. Ze zitten heerlijk. Vanochtend heb ik ze direct buiten gelegd toen de zon flink ging schijnen. De Flip hangt aan een magnoliatak en uit het zicht hangt ook een wierookspiraal voor de heerlijke geur. Zo, ik ga weer snel naar buiten, want de weersverwachting voor de komende dagen ziet er niet goed uit.

4 gedachten over “Dag 4277: Tuinbankje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>