Dag 4282: Souvenirs

mde

Tijdens hun eerste vakantie samen stuurden ze af en toe foto’s via WhatsApp. Maar je gaat natuurlijk niet vragen of ze hele verhalen willen ophangen. Dat komt wel als ze terug zijn. Helaas kwamen ze halverwege de nacht thuis. Ronald is naar Schiphol gegaan om ze af te halen. Zelf ging ik slapen met de meisjes. Als iedereen er weer was zou ik vast wel wakker worden. Niet dus. Fluffy en Popje hebben ook geen kik gegeven.

Dus uiteindelijk heb ik nog heel lang moeten wachten tot ik kon vragen hoe de vakantie was geweest. Gelukkig was Valleney er ook- haar roze koffer stond in de woonkamer. Ze waren natuurlijk een beetje moe en er werd flink uitgeslapen. Wat was ik blij toen ik ze eindelijk zag. Tijdens de lunch en het avondeten hebben ze voluit verteld over alles dat ze hebben meegemaakt. Absoluut geen gekke dingen.

Ze stonden niet om zes uur op om hun handdoek op een ligstoel aan het zwembad te leggen. Ze huurden gewoon een ligbed op een mooi strand. Ze hadden geen zin om in discotheken tussen de Nederlanders te zitten en ze gingen rond middernacht naar hun hotelkamer. Ze hebben wel stepjes gehuurd en dat ws heel erg leuk, vertelden ze. Mika had wel te weinig t-shirts en onderbroeken bij zich. Dus hij kon nog even gaan winkelen.

Ze kochten ook souvenirs for de familie. Ronald keer een t-shirt en een mondkapje met het logo van een grote Griekse voetbalclub. Blijkbaar waren mondkapjes daar erg populair- ik kreeg er eentje met Elsa erop- zo schattig. Erg blij was ik met het ezeltje. Want ik vind ezels leuk en ik slaap graag met een knuffel. Nog steeds. Op souvenirs had ik niet gerekend en juist daarom vind ik het zo leuk dat ze iets meegenomen hebben.

Voor de foto ga ik binnenkort een lijstje kopen. Wat staan ze er leuk op, echt hele mooie kinderen. Ze moeten hun foto’s maar in een album doen. Want per slot van rekening was het een heel bijzondere vakantie. Voor het eerst samen en dat is trouwens erg goed gegaan. We hopen dat er nog veel fijne vakanties zullen volgen. Misschien hoef ik op een gegeven moment geen tranen meer weg te slikken als hij met zijn koffer de deur uitloopt.

10 gedachten over “Dag 4282: Souvenirs

 1. Cindy

  Wat leuk dat ze het zo fijn hadden. En verstandig om niet mee te doen aan de ligbeddenrace. Als ik in recensies lees dat dat zo werkt bij een hotel of appartement boek ik daar al niet.
  En ligbedje op het strand is ook het fijnst.
  Die foto is prachtig!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Via de foto’s hebben we mee kunnen genieten. Ze hebben het erg fijn gehad en nu zijn ze heel tevreden. Mooie herinneringen en plannen voor volgend jaar.

   Reageren
 2. Sas

  Wat een mooi stelletje en wat lief dat ze cadeautjes hebben meegebracht! Je boft met zo’n zoon én schoondochter!!!! ❤️❤️

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>