Dag 4286: Levensvragen voor een goed gesprek (153+154)

IMG_20210902_145125

Natuurlijk niet. Er zijn vast mensen die denken dat het zo niet werkt, maar ik geloof dat je bar weinig kunt doen om ervoor te zorgen dat men je ziet als je werkelijk bent. Hoogstens zien ze wat aan de oppervlakte zit- bepaalde goede of juist slechte kanten. Wat ze ook zien- ik kan me er niet al te druk om maken.

Er is namelijk geen mens die precies kan zien hoe je echt in elkaar steekt. Wat je naar buiten laat komen is vaak het resultaat van situaties waar een ander geen weet van heeft. Vroeger zeiden stratenmakers nog weleens Wat kijk je boos tegen me. Dat het mijn gewone gezicht was begrepen ze natuurlijk niet. Want ik ben nou eenmaal geen lachebekje en als ik me een blij ei voel hoef je dat niet aan de buitenkant te kunnen zien.

Overigens ken ik mensen die enorm veel fans hebben terwijl ze toch zo aardig niet zijn. En ik heb het een keertje uitgeproest toen ik met Ronald was tijdens een gesprek in het kader van zijn revalidatie. Zei die vrouw opeens dat hij altijd zo zen was toen ik klaagde dat hij af en toe zo bozig was. Kom eens langs als hij naar Feyenoord kijkt dacht ik en ik ben nooit meer meegegaan.

IMG_20210902_145106

4 gedachten over “Dag 4286: Levensvragen voor een goed gesprek (153+154)

    1. Pippi Bericht auteur

      Alleen Bas mag komen als er gevoetbald wordt. Op 15 augustus ws er ook een wedstrijd, maar die wonnen “we” met overmacht :)

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>