Dag 4290: Twee jaar verkering

Scanned_1631014975676

Mam, ik eet morgen niet thuis hoor, zei Mika gisteravond toen we samen zaten te eten. Valleney en ik gaan uit eten omdat we dan twee jaar samen zijn. Wat vliegt de tijd. Een paar jaar geleden zei hij nog dat hij het niet erg vond om single te zijn en vervolgens kwam hij al vrij snel met zijn vriendin op de proppen.

Vroeger was ik een beetje bevreesd dat ik een nare schoonmoeder zou worden. Want ik hou namelijk erg veel van mijn kind en ik zou het naar vinden als hij thuis zou komen met iemand met wie het niet klikt. Haar het graf inprijzen heb ik niet hoeven doen en ik heb haar ook niet dronken gevoerd in de kroeg om haar over mijn schoenen te laten kotsen zodat hij er genoeg van kreeg.

Hij is gelukkig en dan ben ik het ook. Al twee jaar lang komt ze regelmatig over de vloer. Als ze vroeg moet opstaan omdat ze gaat werken zorg ik voor een ontbijtje dat ze kan meenemen. Maar het allerleukst is het als ze hier aan tafel zit. Dan gaat het tijdens het eten tenminste niet e hele tijd over voetbal.

Ze gaan straks lekker samen uit eten. Dat doen ze wel vaker. Ze slapen ook graag in een luxe hotel en ze hebben net hun eerste vakantie samen achter de rug. Het smaakte naar mee. Het is de bedoeling dat ze rond Valentijnsdag een paar dagen naar Stockholm gaan en in de zomer weer naar een warm land.

Kijk, ik zou het juist andersom doen, maar ik bemoei me nergens mee. Ze zijn nog erg jong, maar ik vind dat ze zelf hun beslissingen moeten nemen. Natuurlijk hoop ik dat ze het lang uithouden met elkaar. En oma worden wil ik ook wel. Maar nu nog niet- laat ze maar lekker genieten van het leven.

8 gedachten over “Dag 4290: Twee jaar verkering

 1. Cindy

  Zo is dat, laat ze maar lekker genieten. Nu kan het nog, nu ze nog thuis wonen,
  Wonen wordt straks helemaal onbetaalbaar vrees ik…
  Gefeliciteerd!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Volgens mij kan je alleen het huis uit als je de kosten gaat delen. Zie het om me heen ook. Laat ze maar een beetje waren en verder leuke dingen doen. Nu kan het nog.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Wij vinden ook dat ze eerst moeten genieten voordat ze van alles vast gaan leggen. Ze zijn nog zo jong.
   xoxo

   Reageren
 2. Myrna

  Wat een prachtig stel. Jij bent een lieve schoonmoeder, daarom komt ze ook graag bij jullie.
  Ik hoop dat ze heel veel gaan genieten samen , maar ik denk dat dat wel goed komt.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het is fijn dat ze er is. Het is altijd gezellig en ik vind het fijn dat ze twee keer per week komt slapen. Dat het maar zo mag blijven!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>