Dag 4298: Zonde van het papier

photo_editor_ds_1631614786404

Een paar dagen geleden kregen we een envelop met het Feyenoordlogo erop. Wat zou daar nou in zitten? Ronald was de geadresseerde, maar ik was zo benieuwd dat ik de  envelop toch maar openscheurde. Het was alleen maar een aanbieding voor een maand gratis Disney+. Toevallig hebben we daar al een abonnement op. Maar er is al jaren geen seizoenkaart meer.

Dus vraag ik me af waarom Ronald nog steeds in het systeem zit. Misschien zou het niet vreemd zijn als hij alleen in deze tijd geen kaart had genomen, maar volgens mij is het al meer dan tien jaar geleden dat hij regelmatig ging. En toch kreeg hij dit schrijven en het is nog zonde van het papier ook.

Nou ben ik allang blij dat ze geen bestanden gekoppeld hebben, want dan is het snel gedaan met je privacy. Waarschijnlijk heeft iedereen in het systeem het Disney+ aanbod gekregen. Maar die andere supporters dan, de mensen die geen geld hebben voor een seizoenkaart? Die willen toch ook vast naar die spraakmakende serie over hun club kijken?

Mika nam het abonnement voor de leuke films en ik heb er al heel wat gezien. Hij heeft de eerste twee afleveringen over hoe het achter de schermen toegaat allang gezien, net als zijn vader. Dus wat ons betreft hadden ze de brief niet hoeven sturen. Zonde van het papier de drukinkt in verschillende kleuren en de portokosten.

2 gedachten over “Dag 4298: Zonde van het papier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>