Dag 4300: Levensvragen voor een goed gesprek (157+158)

IMG_20210916_121019

Als ik absoluut wil winnen begin ik er niet aan. Ze zijn mij wat te sterk voor dit soort grappen. Overigens hebben Mika en Ronald het regelmatig gedaan en iedere keer won de oudste. Misschien dat Mika meer kans maakt als zijn vader straks echt een oude man is, maar dat duurt nog wel even. Trouwens weer een rare vraag, want wat is er nu zo leuk aan armpje drukken?

Als ik een spelletje wil winnen kies ik zoiets niet uit. Laat mij maar lekker Triviant spelen, want dan kan ik van mijn tafelgenoten nog wel winnen. Als het de bedoeling is dat we na het voorlezen van de vraag opeens allemaal onze spierballen laten zien, denk ik dat we snel besluiten iets nuttigs te gaan doen.

IMG_20210916_120950

2 gedachten over “Dag 4300: Levensvragen voor een goed gesprek (157+158)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>