Dag 4302: Terrashaard

sdr

De terrashaard staat er vooralsnog slechts ter decoratie. Het zal vast heerlijk zijn om ‘s avonds als het donker is in het licht en de warmte van het ding te zitten. Maar helaas slapen de muggen nog lang niet. Dus zitten we binnen als de zon onder is gegaan en hebben we geen plezier van de haard. Ja, eenmaal heb ik er wat papier in verbrand, maar daar is het bij gebleven.

Binnenkort gaan we de vlinderstruiken snoeien en ik denk dat ik de dorre taken in de terrashaard ga stoppen. Aanmaakblokje erbij en een kijken of het gezellig wordt. Voor hetzelfde geld rookt het ding verschrikkelijk. Maar als hij het goed doet kunnen we er plezier van hebben. Als de muggen tenminste allemaal dood zijn.

Hoogstwaarschijnlijk willen Apollo, Fluffy en Popje er dan ook gezellig bij liggen. Dat zal moeilijk worden, want zo groot is de buitenbank niet. Misschien zijn ze trouwens wel bang voor de vlammen. Maar ik vind het zonde dat we de haard nog nooit gebruikt hebben. Toen we ‘m kochten dachten we er marshmallows in te roosteren en aardappels in te poffen.

Hopelijk kan ik binnenkort melden dat het een prima terrashaard is. Dat we af en toe in het donker zitten te genieten van de warmte en de vlammen. Zo het niet leuk zijn om met bekers warme chocolademelk buiten te zitten? Het kan ook zijn dat het een onding is dat zorgt voor enorme rookwolken. Dan hebben we in ieder geval iets moois om naar te kijken.

4 gedachten over “Dag 4302: Terrashaard

 1. chucky1012

  Leuk en voor een gezellige warme sfeer in de tuin…..
  Wat een pech dat de muggen er tegenwoordig veel te lang wakker bij liggen….

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   De laatste dagen heb ik minder ast van muggen, dus ik hoop dat ze snel weg zijn.
   Als we de tuinhaard gebruiken zal ik wel foto’s maken.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>