Dag 4304: Koud

sdr

Vanochtend was het hartstikke koud. Althans, dat vond ik. Dus ging ik de deur uit in warme kleding- een zijden trui, en kort leren rokje, lakleren Doc Martens en een maillot. Nou heb ik geen seizoengebonden kleding, alleen die maillots dan. Ze beschermen me tegen de snijdende kou, maar dat doen netpanty’s ook. Echt waar.

Vorig jaar heb ik een kleine voorraad maillots aangelegd. Eigenlijk zijn het gewoon HEMA panty’s, maar ze zijn zo dik dat ze net zo warm zijn als ouderwetse wollen maillots. Die ik niet kan dragen omdat ik de kriebels krijg van wol. Die temperatuurregulerende 100 denier panty’s zorgen niet voor jeuk, maar ik heb een enorme hekel aan aan de broeierige warmte op een plek waar ik dat niet graag heb.

Ga me nou niet vertellen dat ik dan een naar een winkel met seksartikelen moet omdat ze daar kledingstukken met gaten op de raarste plaatsen verkopen. Zoiets trek ik echt niet aan, want ik wil niet weten wat men kan zien als ik moet bukken om een hondendrol op te rapen. Dus vallen die kousen met een zelfklevende band ook af.

Uiteindelijk ga ik maar weer katoenen maillots aanschaffen. Maar ja, daar blijven al die hondenharen aan vastplakken. Nu hou ik veel van mijn hondenkinderen, maar die haren vind ik niet zo fijn. Wie een tip heeft zodat ik de hele winter warme benen heb zonder allerlei onplezierige bijwerkingen- ik hoor het graag.

8 gedachten over “Dag 4304: Koud

 1. Jo

  In de winter draag ik bijna altijd een thermo legging onder mijn broek.
  bij de Action voor ongeveer €4,00. Er is ook thermo ondergoed verkrijgbaar en shirts en sokken.
  Een trendy legging en of met beenwarmers ?
  De investering waard: een set warme schoenen of laarzen.
  Die ook waterdicht zijn, zodat als je door de regen of sneeuw stapt, je geen natte sokken (koude voeten) kunt krijgen.
  groet, Jo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Gelukkig heb ik meerdere paren Doc Martens laarzen- die zijn warm en waterdicht.
   Het erge van leggings, maillots en thermo ondergoed vind ik dat het warmte levert op een plek waar ik het niet wil. Dus ik denk dat ik toch maar katoenen maillots ga kopen.
   Bedankt voor het meedenken!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>