Dag 4313: De boel bedonderen

IMG_20210929_121703

Zat er tussen die Levensvragen voor een goed gesprek een vraag over de boel bedonderen? Nee, niet vreemdgaan of je eigen papiergeld drukken of zo. Eerder jezelf beter voordoen dan je bent. Zou iemand daar in trappen?  Want per slot van rekening heb ik inmiddels al opgebiecht dat ik nooit kaartjes stuur en verjaardagen vergeet. Dat ik niet van poetsen hou en enge mensen graag op hun smoel zou willen slaan.

Vanochtend moest ik voor #fmspad fotograferen wat op mijn bureau lag. Laat ik maar vertellen dat bovenop het stilleven hierboven een gigantische berg strijkgoed lag. Plus nagellakken die ik gebruikt had en niet teruggezet heb in de Helmers. Oh ja, ook nog een spotje dat ik nog ergens op moet hangen. Al die zooi heb ik snel op de strijkplank gelegd om een foto te maken. Inmiddels ligt alles er weer hoor.

Morgen ga ik weer strijken en misschien ook nog opruimen. Die tikmachine stop ik wel weer in de koffer, want tegenwoordig heb ik dat ouderwetse ding toch niet nodig. Maar ik vind ‘m zo mooi. Maar goed, ergens voelde ik me toch een beetje slecht toen ik op Instagram goede sier maakte met een keurig opgeruimde werkplek. En dat terwijl iedereen die mij kent echt wel weet dat mijn bureau er verdacht netjes uitzag.

6 gedachten over “Dag 4313: De boel bedonderen

    1. Pippi Bericht auteur

      Nooit! Zou niet weten waarover ik zou moeten schrijven. Ja, ik weet wel; wat, maar ik geloof nooit dat het interessant is.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>