Dag 4313: #tbt #118

Scanned_1632996928095

Mika wil al een tijdje niet meer op mijn schoot zitten, dus ik kan niet beweren dat hij nog zo bij mijn moeder had gezeten als ze er nog was geweest. Laat ik maar gewoon blij zijn dat we nog hebben kunnen vastleggen dat hij graag op zijn oma’s schoot zat. Hij zit er zo schattig bij en mama houdt hem stevig vast.

Waar de foto is gemaakt weet ik niet meer. Achterop staat 7/2001 en toen woonden we al in onze huidige woning. Echt zeker weet ik het niet, want de bruine kastjes hebben wel heel lang en onze muren altijd dezelfde kleur gehad. Het maakt niet uit, wat het gaat om die twee lieverds op de foto. Mika hield erg veel van mijn moeder en hij mist haar nog steeds.

Is iemand al opgevallen dat er maar liefst drie telefoons te zien zijn? Twee heel ouderwetse waarmee je niet door het huis kon lopen en een set waarmee dat wel mogelijk was. Maar waarom staan er drie? Zouden we toen nog geen mobiele telefoons gehad hebben? Nu hebben we niet eens meer een vaste telefoonlijn. We werden toch alleen maar gebeld door mensen die ons iets wilden aansmeren.

Als ik naar de foto kijk word ik een beetje verdrietig. Want ik mis mijn moeder nog steeds heel erg en ik vind het zo zielig voor Mika dat hij geen oma meer heeft. We praten wel regelmatig over haar en dan zitten we zo een uur lang herinneringen op te halen. En we hebben ook nog een heleboel foto’s. War ik niet altijd naar kan kijken. Dat doe ik dan maar met mate.

 

4 gedachten over “Dag 4313: #tbt #118

    1. Pippi Bericht auteur

      We missen haar zo enorm. Inderdaad: fijn dat we foto’s hebben. Waarom 3 telefoons? Zou het echt niet weten!

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>