Dag 4317: Geur

mde

Sinds mijn hoestje weer terug is brand ik geen wierook meer in huis. Wel jammer, want ik hou zo van de geur van patchouli. Maar ook voor de honden doe ik het liever niet- het is al erg dat er in de keuken onder de afzuigkap wordt gerookt. Hun reukvermogen schijnt zoveel beter zijn dat dat van mensen en ik wil ze niet opschepen met een geur die ze misschien helemaal niet lekker vinden.

Dus ruikt het in de woonkamer voornamelijk naar honden. Zodra Ronald grijpt naar de spuitflacon met een hele zware Ritualsgeur erin ga ik zeuren. Want ik krijg er namelijk hoofdpijn van en de andere huisgenoten misschien ook wel. Maar ik hou erg van lekkere luchtjes en daarom staat op de werkkamer een glazen flesje met daarin geurstokjes die de zalige geur van Zwitsal verspreiden.

Mijn fles Au thé vert van Bvlgari is net leeg en het is weer tijd voor een ander geurtje. Waarschijnlijk wordt het Zwitsal. Mika heeft mijn vorige flesje ingepikt, dus nu koop ik er eentje die ik neerzet op een plek waar hij zelden komt. Dat heerlijke luchtje ga ik opdoen als ik met de hondenkinderen ga knuffelen en als ze er niet van gaan hoesten en proesten, koop ik misschien wel geurstokjes voor in de woonkamer.

7 gedachten over “Dag 4317: Geur

  1. Linda

    Daar kan je echt last van hebben hè, heb dat ook hoor, met luchten…vind alleen dat je die geurstokjes zo slecht ruikt,,in een grote ruimte

    Reageren
  2. Myrna

    Ik heb sinds tijden een heerlijke milde wierook gevonden waar ik niet door bedwelmd word. Toevallig rook ik het bij mijn dochter thuis en dacht ja deze moet ik hebben.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>