Dag 4320: #tbt #119

IMG_20211007_145814

Dit is natuurlijk geen foto- ik denk dat een zusje dit plaatje uit de printer heeft laten komen. Van mijn vader heb ik niet zoveel foto’s en dat komt omdat hij een fanatiek fotograaf was. Bij iedere familiebijeenkomst liep hij rond met zijn Pentax camera’s om alles vast te leggen. Daarom ben ik erg benieuwd naar de dia’s die Emily klaar heeft liggen voor een gezellige avond.

Dit is de enige foto van mijn vader die ik in d woonkamer heb staan. Het is al een oude foto, maar hij is dan ook al dik zeventien jaar dood. Van mama hebben we veel meer foto’s. We kwamen regelmatig bij haar en er werd dan ook een en ander gefotografeerd, soms op verzoek van Mika. Hij kan zich niet veel herinneren van mijn vader, van mijn moeder gelukkig wel.

2 gedachten over “Dag 4320: #tbt #119

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>