Dag 4323: Cadeaukaarten

oznorMB

Soms heb ik enorm veel mazzel. Zo was ik helemaal vergeten dat het Kinderboekenweek voor de deur stond. Met nog iets meer dan €7 op mijn bankrekening was ik dus bijna blut. Terwijl ik al jaren weet dat de Kinderboekenweek begin oktober plaatsvindt- als de kinderbijslag net is gestort. Sinds de geboorte van Mika heb ik nog geen enkele Kinderboekenweek gemist en zou het in 2021 dan zover zijn?

Gelukkig niet, want zonder dat ik had zitten sippen toverde Ronald een envelop vol VVV cadeaukaarten uit zijn rugzak. Die krijgt hij om de zoveel tijd als er op zijn werk geen ongelukken zijn gebeurd. Nou, ik was hartstikke blij met 3x €7,50- voor dat bedrag kan ik een mooi kinderboek en het speciale prentenboek aanschaffen. Dus ik liet me naar de boekhandel rijden om zelf terug te lopen met de buit.

Het boek was gauw uitgezocht, het prentenboek kon erbij en toen had ik genoeg om ook het Kinderboekenweekgeschenk te krijgen. Maar tijdens het afrekenen bleek er meer op de kaarten te staan dan verwacht. Nu kon ik in totaal €30 uitgeven. Direct pakte ik een boek dat ik ook erg graag wilde. De rest bijpinnen kon nog net van mijn laatste geld. Daarna huppelde ik bijna naar huis.

Daar bedankte ik Ronald nogmaals voor zijn gulle gift en toen liep hij ineens naar de hal. Bleek er nog wat in zijn tas te zitten: wederom drie cadeaukaarten. Gelijk ging ik na hoeveel erop stond en nu kan ik wederom €30 uitgeven. Volgende week misschien maar weer naar de boekhandel. Of ik bewaar ze voor de volgende Boekenweek. In ieder geval zal ik de cadeaukaarten inruilen voor boeken.

2 gedachten over “Dag 4323: Cadeaukaarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>