Dag 4327: #tbt #120

mde

Het is alweer meer dan 22 jaar geleden dat we trouwden. Het was op een verrassend warme dag in augustus en ik was net iets meer dan vijf maanden zwanger. Het vestje ging halverwege de dag uit en mijn hoge hakken werden vervangen door ballerina’s. De mooiste dag van mijn leven was het niet- dat kwam pas in december van dat jaar.

Het is nooit een grote wens geweest om te trouwen. Bijzonder romantisch ben ik namelijk niet. Of misschien juist wel, want ik vind dat je zoiets maar eenmaal in je leven moet doen. Maar goed, we trouwden op een mooie dag en dat deden we omdat we Mika verwachtten. Wij wisten destijds dat we een zoon gingen krijgen, voor de familie was het nog een verrassing.

Het is inmiddels zo lang geleden dat ik niet eens meer zeker weet welke muziek ik had uitgezocht. Waarschijnlijk de ouverture van Le Nozze di Figaro en het intermezzo uit Cavalleria Rusticana. Muziekstuk nummer drie kan ik me niet meer voor de geest halen. Achteraf gezien had ik de Walkürenritt moeten kiezen.

 

4 gedachten over “Dag 4327: #tbt #120

    1. Pippi Bericht auteur

      Haha, dat kan je wel zeggen. Het bekende stukje uit Die Walküre van Wagner is zo anders dan de andere stukken die ik had uitgezocht. Zeer opzwepende muziek, beetje oorlogsmuziek. En dat is precies wat er gebeurde toen Mika eenmaal geboren was :)

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>