Dag 4333: Inhoud

mde

Als ik huidverzorgingsproducten koop, kijk ik altijd even wat de inhoud van de fles, tube of pot is. Dat deed ik ook toen ik serums ging aanschaffen. Het blijkt dat de grootte van de verpakkingen niet allemaal hetzelfde zijn terwijl de inhoud gelijk is. Het doet me denken aan een artikel over kinderpsychologie dat ik ooit las. Kinderen schijnen eerder het grootste glas te pakken- ook al bevat een kleiner glas meer limonade.

Ruimtelijk inzicht heb ik niet en dus stond ik verbaasd te kijken toen bleek dat bovenstaande flacons allemaal 30 ml product bevatten. Maar al snel bleek dat de fles tot halverwege de dop vol zat met hyaluronzuur en dat de andere twee flesjes vooral groter lijken door de dop met pipet. De inhoud kwam niet tot aan de onderkant van wat ik schroefdraad noem maar wat waarschijnlijk een andere naam heeft. Ook is de glazen bodem van het grootste flesje significant dikker.

Maar ik denk niet dat alleen kinderen automatisch naar het rechter flesje grijpen, er zullen ook wel volwassenen zijn die denken dat er in het linker flesje echt minder zit. Het doet me een beetje denken aan alle kikkers die ik gekust heb. Vreemd genoeg heb ik, krap anderhalve meter hoog, een voorkeur voor mannen die net de twee meter niet aantikken. Helaas was de inhoud niet bepaald spectaculair te noemen.

 

4 gedachten over “Dag 4333: Inhoud

  1. Linda

    Het lijkt niet altijd wat het is, hè…net als verpakkingen die er super luxe uit zien…dat is een manier van verkopen :)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>