Dag 4355: # tbt #123

IMG_20211111_122418

Van mezelf heb ik weinig foto’s- ik ben namelijk vrijwel altijd degene die de camera in de aanslag houdt. Hierboven zie je wel een heel oud kiekje. Waarschijnlijk gemaakt door mijn vader, in de tuin van familie. Of zou de foto van een ander zijn, want ik kan me niet voorstellen dat dit een kader is waarvoor mijn vader zou hebben gekozen. En ik was net zo benieuwd naar mijn schoenen.

Wat zag ik er grappig uit met dat suikerspinkapsel. En die zwaar opgemaakte ogen! Destijds droeg ik graag oorclips die ik op de Delftse zaterdagmarkt kocht- ik had er wel honderd. Zwart was toen al mijn lievelingskleur en ik zie dat ik hier een hele mooie kantpanty droeg. In die tijd had ik een heel ladenkastje vol.

Het is op de foto niet goed te zien, maar ik droeg graag zwarte vingerloze handschoentjes, flink vastgezet met een polsband met studs. Had ik die handschoenen nog maar, want ik ben erg bevreesd voor lelijke vlekken op de rug van mijn hand. Flink insmeren maar met zonnenbrandcrème als ik ga wandelen met de honden. Overigens is de prachtige grijze Deense dog niet van mij.

8 gedachten over “Dag 4355: # tbt #123

 1. Pearl

  Haha, als ik je zo zie, kunnen we zo zussen van elkaar zijn (geweest). Ik had ook een periode dat ik mijn ogen zwaar opmaakte. Nu doe ik alleen oogschaduw op als ik naar mijn werk ga, op andere dagen alleen mascara, eyeliner en mijn wenkbrauwen.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik gebruik nu ook veel minder dan vroeger. Het is niet nodig om opgedirkt met honden te gaan wandelen, vind ik.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>