Dag 4358: Fineliners

dav

Voor volgend jaar heb ik een mooie Fiep Westendorp familieagenda aangeschaft. Daarin kan ik bijhouden waarover ik zal gaan schrijven, welke diensten Ronald draait, wanneer ik naar de kapper moet en het kan ook geen kwaad verjaardagen te noteren. In zo’n kleurige agenda wil ik niet met een saaie blauwe balpen zitten schrijven, dus ik bedacht dat ik een setje gelpennen nodig had.

Het is uiteindelijk een set van 42 fineliners geworden. Van mijn laatste geld besteld en ik ben er hartstikke blij mee. Want ik hou namelijk erg van kleuren. Dat zou je niet zeggen als je me ziet, want ik beweeg me als een zwarte vlek door het landschap. Maar ik heb wel graag vrolijke kleuren om me heen. Zoals de ruggen van duizenden boeken en CD’s. En nu heb ik een potje vol Staedtler Triplus fineliners naast mijn beeldscherm.

Het zijn hele mooie kleuren en op de vijf neon kleurtjes na zijn ze ook nog eens dry safe wat betekent dat je ze gerust even zonder dop kunt laten liggen. Maar dat doe ik natuurlijk niet, want ik wil graag lang plezier hebben van deze stiften met een hele dunne punt. En ik kan niet wachten tot ik op 27 december kan beginnen met het invullen van de vakjes in mijn nieuwe agenda.

sdr

4 gedachten over “Dag 4358: Fineliners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>