Dag 4365: Uit de kast- stashfoto’s 249

mde

Dit jaar heb ik geen nagellak gekocht. Want ik heb namelijk al meer dan genoeg. Toch ben ik gezwicht toen ik vanmiddag na een lange tijd weer in een Wibra filiaal kwam. Op zoek naar kaarsen liep ik zo tegen een schap aan waar een bijna lege doos met wat nagellakken stond. Ondanks die megastash die ik in tien Helmers heb gepropt ging ik gelijk kijken.

Waarschijnlijk maakt Delia Cosmetics geen Coral lakken meer, want op een prachtig groen lakje uit de Paradise LE na zag ik alleen lakken in een ander flesje. De dop met monsterabladen erop trok me meteen aan.  De naam van de collectie is Green Philosophy en ik heb al gezien dat er een Nederlandse webshop is die dit merk in het assortiment heeft.

Hoe dan ook- ik ben heel erg blij met de acht prachtige kleuren. Morgen zal ik de nieuwe lakken in gebruik nemen. Of ik de vijftien andere kleurtjes die bij notino.nl te koop zijn weet ik nog niet. Het is namelijk niet de bedoeling dat de stash weer uitgebreid wordt. Het blijft leuk als ik af en toe bij Wibra mijn slag kan slaan.

4 gedachten over “Dag 4365: Uit de kast- stashfoto’s 249

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>