Dag 4370: Black Friday

Screenshot_20211126_153555

De hele week al wordt mijn inbox overspoeld met Black Friday aanbiedingen. Erg aanlokkelijk vind ik ze niet en daarnaast heb ik al die dingen niet nodig. Misschien zou ik ze wel willen bestellen als ze bijna niks zouden kosten, maar dat is natuurlijk het geval niet. Iedere dag moet ik al die reclameberichten verwijderen. Vanochtend was het helemaal raak, want het is vandaag dus vrijdag.

Het enige dat ik altijd goed kan gebruiken is mijn favoriete moisturizer van Embryolisse. Die kon ik vandaag met 33% korting aanschaffen. Voor de oogschaduwprimer van Too Faced hoefde ik nu 30% minder te betalen, dus die mocht ook het virtuele mandje in. Dit alles werd gesponsord door Ronald die vanaf overmorgen kan zien of al die spullen helpen.

Sinds onze vakantie in Zuid-Frankrijk in 2018 ben ik helemaal weg van de Lait Crème Concentré en ik maak er een sport van om alleen nieuwe tubes te kopen als ik niet de volle mep hoef te betalen. Het is weer gelukt en aangezien ik net aan mijn laatste tube ben begonnen kan ik vast wel een jaar vooruit.

De zojuist aangeschafte oogschaduwprimer is nieuw voor mij.  Deze keer wilde ik er geen met een sponsapplicator omdat ik het een beetje onhygiënisch vind en bij een ander erg goed merk blijft er enorm veel in de verpakking zitten. Nu moet ik wel gaan experimenteren met het oogschaduwpalette dat ik pas gekocht heb.

Ronald heeft zich niet laten verleiden tot Black Friday aankopen. Hij heeft wel iets besteld, maar dat is voor Mika die volgende week verjaart. Het enige dat hij naast mij cosmetica vandaag gaat betalen is lekker eten van de Chinees, want hij heeft geen zin om te koken.  We hebben niets in huis waar ik een simpel gerecht mee kan maken. Morgen worden de boodschappen gelukkig weer bezorgd.

Straks zal ik wel in de krant kunnen lezen of Black Friday een groot succes is gebleken. Vorig jaar kwam Mika na middernacht pas thuis omdat er in de winkel heel veel was omgezet. Dat wordt dan gevierd met een fles bubbels, geloof ik. Of het dit jaar weer boozen geblazen wordt durfde hij niet te voorspellen. Om zes uur gaat de tent al dicht en ik ben benieuwd hoe laat hij thuis zal zijn. En in welke staat hij dan verkeert.

6 gedachten over “Dag 4370: Black Friday

 1. Linda

  Ik doe niet mee met Black Friday…merk dat wat ik kan gebruiken , wel vaker afgeprijsd is…hoop dat Mika goeie dag gedraaid heeft. :)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dat is waar hoor. Ik meen me te herinneren dat ik een paar maanden geleden ook weinig voor mijn moisturizer heb betaald. Mika hoop ik vanavond weer te zien. Hij kwam thuis toen ik allang sliep :)

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   De fijnste moisturizer ooit! Ik doe ook altijd een drupje foundation in de tweede laag.In de badkamer breng ik de basis van serums en Embryolisse aan, beneden dus nog een laagje met wat foundation.

   Reageren
   1. Pearl

    Dus je maakt je eigen BB creme? Heel slim! Ik heb met Black Friday alleen tennisschoenen gekocht, maar die moest ik sowieso vervangen, de aanschaf was niet gerelateerd aan Black Friday, het kwam eenmaal zo uit.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>