Dag 4372: Koude voeten

IMG_20211128_105455

De temperatuur gaat zo hard naar beneden dat ik sinds maandag warme kleding draag onder mijn gewatteerde winterjas. Kan je nagaan- het is nog niet eens onder het vriespunt geweest. Af en toe kwam ik thuis met ijskoude voeten en toen heb ik maar een paar Uggs gekocht. Dat klinkt heel decadent, maar ik heb ze via Next Closet aangeschaft hoor. Er wordt zo vaak gewandeld dat ik niet lang met een paar laarzen doe.

Het is maar goed dat ik die laarzen heb, want in huis kan het vreselijk koud zijn. We hebben geen vloerverwarming en dan zijn de plavuizen hartstikke koud. Van ellende heb ik in huis gelopen met mijn nieuwe aanwinsten. Dat hielp erg goed, want de dikke rubberen zool zorgde ervoor dat de kou niet optrok. De zolen zijn makkelijk te reinigen, dus is het niet onhygiënisch om ermee door het huis te banjeren.

Maar eigenlijk vind ik het wel een beetje overdreven, dus ben ik online op zoek gegaan naar een paar fijne pantoffels. Helaas lukt het me al twee dagen lang niet om een bestelling te plaatsen bij een winkel waar ik wel eerder iets heb gekocht. Om nou voor een paar pantoffels een uur in de kou te gaan lopen is van de gekke. Dus heb in mijn niet onaanzienlijke schoenenverzameling gekeken of ik daar nog espadrilles had of iets dergelijks. Gelukt!

mde

 

 

2 gedachten over “Dag 4372: Koude voeten

    1. Pippi Bericht auteur

      De espadrilles zijn prima door de rubberen zool. Als het koud is draag ik thuis vaak zijden pyjamabroeken- lekker warm.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>