Dag 4375: Rossmann Isana Adventskalender 2021

mde

Voor het tweede achtereenvolgende jaar kreeg ik een Isana adventskalender van drogisterij Rossmann. Het zal dus niemand verrassen dat ik al wekenlang uitkijk naar 1 december. Het is mijn favoriete maand niet, maar als ik 24 vakjes met presentjes mag openen kan ik wel net doen alsof het geen december is. Maar binnenkort halen we de nepboom weer van zolder hoor.

Het is een mooie roze doos en ik loop er direct heem als ik ‘s ochtends beneden kom. Nou, vanochtend niet, want Apollo had enkele plasjes in huis gedaan. Het zal de ouderdom wel zijn en omdat ik hem nog lang bij me wil houden maakt het mij niet uit. We hebben genoeg schoonmaakmiddelen in huis en zo vies zijn die plasjes niet.

De vorige kalender beviel me zeer goed. Veel producten heb ik meteen gebruikt en snel opgemaakt, de kleine cadeautjes die niet onder de noemer huid- en haarverzorging vallen heb ik weggegeven, net als de badproducten. Het is zo leuk om iedere dag een presentje uit de doos te pulken- misschien neem ik volgend jaar wel meer adventskalenders, van DM of zo.

Eenmaal per week zal ik laten zien wat ik achter de deurtjes vandaan heb gehaald. Vandaag was het een dubbele verpakking verwenmasker. Dat ga ik maar heel gauw gebruiken en dan laat ik hier weten hoe het me bevallen is. Gezichtsmaskers zijn erg fijn, maar ik vergeet ze altijd uit de doos met maskers te halen. Want ik heb een behoorlijke verzameling en ze blijven helaas niet eeuwig goed.

mde

6 gedachten over “Dag 4375: Rossmann Isana Adventskalender 2021

 1. Cindy

  Herkenbaar, heb ook een lading maskers liggen, vergeet ze ook altijd….
  Leuke kalender lijkt me dit. Heb er zelf 3, maar wel verschillende hoor.
  1 van Lipton, die maak ik ‘s ochtends open voor werk, kan ik het meenemen.
  1 van Lindt, chocolade, yum, sommige ini mini dus wel goed voor me (weer op dieet…) Deze maak ik ook ‘s avonds open.
  En een luxe van de Bijenkorf, die maak ik ook ‘s avonds open.
  Hier zitten beauty produkten in.
  Zette vorige jaren nog weleens foto’s op Instagram maar kom echt elke dag tijd te kort lijkt wel, dus doe het dit jaar niet.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Die kalenders! Wel goed uitgezocht- thee, chocolade en beauty producten….. Misschien een goed idee voor volgend jaar, want ik ben gek op adventskalenders!

   Reageren
   1. Cindy

    Ik ook! Al is het alleen maar dat door de kalenders de maand zo lekker snel gaat, en het gelukkig snel 1 januari is ;-)

    Reageren
 2. Linda

  Leuk, elke ochtend een kadootje uitpakken! Ach die arme Apollo, hij heeft nu eenmaal zwakke blaas, hoort ook bij de leeftijd hè

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>