Dag 4379: Verjaardag

dav

Aan Pakjesavond hebben we nooit gedaan. Mika is geboren op 2 december en dan ga je een paar dagen daarna niet strooien met cadeautjes. Met de familie vieren gebeurde ook niet, wat dat was niet te regelen met al die familie van de andere kant. Wel mocht Mika zijn schoen zetten en hij kreeg heus weleens een presentje. Maar er kwam niet zoals bij vriendjes een tsunami aan pakjes over hem heen.

Omdat we geen kleine kinderen meer hebben konden we de verjaardag van Mika op de zaterdag voor Pakjesavond vieren. Mijn broertje en zijn vrouw moesten werken, maar mijn zusjes waren er wel met hun echtgenoten. Mika wist dat ik ze uitgenodigd had en hij heeft de dagen voorafgaand aan het verjaardagsfeest wel tien keer gevraagd wie er zouden komen. Hij keek er zo naar uit.

Het was ontzettend gezellig. Hij werd verwend met cadeautjes, er werd voor hem gezongen en we proostten met prosecco. Af en toe gingen er een paar naar de televisie kijken, maar we hebben uren aan de eettafel gezeten. Lekker bijkletsen en herinneringen ophalen. Dat is zo fijn om te doen met je nestgenoten- we kennen elkaar van haver tot gort. Dat zij ook een goede band hebben met mijn kind vind ik zo fijn.

Na afloop waren we best moe. We hebben samen een aflevering van La Casa de Papel  gekeken en toen ging het lichtje van de mannen uit. Vanochtend hebben we nog nagepraat over gisteren en we kunnen niet wachten tot we elkaar weer kunnen zien. Zoals gewoonlijk hebben we bijzonder weinig foto’s gemaakt. Ronald heeft er een paar geschoten en de mooiste staat bovenaan. En helemaal onderaan een geweldig filmpje dat Emily net opstuurde

IMG_20211205_115340 IMG_20211205_115329 IMG_20211205_115309 IMG_20211205_115248 IMG_20211205_115230

 

6 gedachten over “Dag 4379: Verjaardag

 1. Myrna

  Wat een lieve mooie jongen jullie Mika. Aandoenlijk dat koppie van hem. Heel fijn dat hij zo in het zonnetje is gezet op zijn verjaardag.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het is ene heerlijk kind. Zijn tantes vinden dat ook.Ben echt trots op hem. Net zoals jij op jouw kinderen.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Hij was zo blij dat bijna al zijn tantes en ooms er waren. Hij houdt van gezelligheid, dat schattige kind van me.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>