Dag 4406: Tea Topics vraag 40

mde

Omdat ik geen architect ben staan er meestal mensen en/of dieren op de foto’s die ik maak. De kiekjes waar ik het meest van hou zijn gewijd aan Apollo, Fluffy en Popje. Natuurlijk ben ik ook dol op foto’s van Mika, maar ik krijg zelden de kans om hem vast te leggen zonder dat hij het doorheeft. Blijkbaar sta ik wat al te opvallend in zijn gezichtsveld.

Waarschijnlijk heb ik meer foto’s van de honden dan van het kind dat ik zelf heb gebaard. Dat komt voor een groot deel omdat het nou eenmaal makkelijker is om digitale plaatjes te schieten. Wat niet goed gelukt is verdwijnt al snel in de prullenbak en dan probeer ik nog gauw andere foto’s te maken. Dat deed ik niet toen ik nog werkte met fotorolletjes.

Apollo, Fluffy en Popje zullen mijn laatste honden zijn. Als het meezit ben ik zelf hoogbejaard als de hondenkinderen gaan hemelen. Tegen die tijd heb ik hoogstwaarschijnlijk geen puf om als het tegenzit plas en poep op te ruimen. Misschien wil ik dan ook weleens uitslapen. Of op vakantie gaan. Maar goed, als dat eenmaal mogelijk is wil ik wel een shitload aan foto’s hebben om naar te staren als ik me zit te vervelen in het bejaardentehuis. Ga ik al die oude mensen lastigvallen met hondenfoto’s.

4 gedachten over “Dag 4406: Tea Topics vraag 40

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>