Dag 4407: Kerstpakket

mde

Ronald had medio december een paar dagen vrijgekomen. Op tweede Kerstdag moet hij weer aan de arbeid en toen ging hij gelijk maar kijken of zijn kerstpakket er was. Nee dus. Ontvreemd door een onverlaat die misschien wel een collega is. Nu kunnen we zelf heus wel lekkere dingen kopen, maar Mika en ik houden van het uitpakken van een kerstpakket. Vorig jaar deden we dat met zoveel enthousiasme dat we niet eens doorhadden dat Apollo in huis gepoept had.

Dus dit jaar geen gigantische kartonnen doos vol lekkernijen en iets handigs voor in de keuken. Maar iemand heeft er dus twee mee naar huis gesjouwd. Of het is iemand die een affaire heeft en ook zijn of haar geliefde blij wil maken met een lading gratis cadeautjes. In ieder geval is er iemand die een kerstpakket gejat heeft. Ronald vertelt weleens wat voor types er op zijn werk rondlopen, maar dit hadden we toch niet verwacht.

Triest hoor. Rond de feestdagen heeft iedereen de mond vol van naastenliefde, maar er zijn dus ook mensen die presentjes stelen. Overigens is Ronald niet de enige die niks had. Dan ga je toch wel anders naar je collega’s kijken, dunkt me. Laten we maar hopen dat gestolen goed niet gedijt. Misschien stikt er wel iemand bijna in een door diefstal verkregen snoepje.

12 gedachten over “Dag 4407: Kerstpakket

 1. chucky1012

  Oh wat erg….
  Hij had er een jaar keihard voor gewerkt en ik zou het bij de baas melden…..
  Kom zeg…..
  Hij verdient dit…..
  Ik hoop dat de waarheid boven komt en diegene die dit gedaan had dit leest en in zijn/haar broek scheid…..

  Xoxo

  Reageren
 2. Linda

  Dat ga je niet menen, wat een stelletje, ongelofelijke wezens en dan zeg ik het nog netjes….gewoon walgelijk en het vervelende is, dat je dus idd anders naar je collega’s kijkt..

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Wat een trieste figuren. Of het is maar eentje natuurlijk. Die wel tot Pasen kerstspul kan eten .

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Er kwam een wazig verhaal over teveel bestelde pakketten (echt waar!). En dat het volgend jaar anders gaat.

   Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Dat vonden wij ook :) Het is een nogal incompetent directeurtje, maar dat hij zo dom zou zijn hadden we niet gedacht.

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>