Dag 4424: Kringloop

inCollage_20220118_163031624

Nee, ik ben nog niet naar RataPlan geweest. Maar ik heb wel meegedaan aan een soort kringloop van spullen die een ander niet meer nodig heeft. Mijn vriendinnen en ik doen dat wel vaker- als iemand iets weg wil doen vragen we eerst aan elkaar of er nog belangstelling voor is. Ze kon ik de door Mika gesloopte grill vervangen door een apparaat dat elders niet meer gebruikt werd. Er is ook iemand die altijd wel cosmetica aan haar vriendinnen kwijt wil.

Natuurlijk mocht ik van Ronald niet al te veel in huis halen. Maar inmiddels denk ik wel dat Mika binnen een paar jaar het nest verlaat en dan heeft hij wel een en ander nodig. Dan kan hij het pand verlaten met een shitload aan melamine. Zoals de blauwe lepels en het ding waarvan de naam mij ontschoten is. Een soort spatel. Het theezeefje hou ik lekker zelf, want af en toe drink ik heerlijke losse thee met een smaakje.

Met de twee wat ouderwets ogende vazen ben ik ontzettend blij. Die zou ik ook gekocht hebben als ze in een kringloopwinkel lagen. Nu nog wat mooie takken of bloemen halen. Ook werden we een fles hamburgersaus, mondwater en een zak zout voor voetbaden rijker. Helaas raakte ik niet veel boeken kwijt aan de meiden. Ja, een kinderboek voor een leesgrage dochter. Maar alle klein beetjes helpen natuurlijk.

6 gedachten over “Dag 4424: Kringloop

 1. Linda

  Denk je dat Mika, die spullen mee wil nemen, als hij het huis uitgaat…misschien heeft ie wel iemand met wie hij gaat samenwonen, die helemaal niet van blauwe melanine houd ;) maar dan mag je het lekker zelf gebruiken..

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Mika zal allang blij zijn dat hij niet al die zooi hoeft te kopen :) Hij zal schrikken als hij gaat beseffen wat hij allemaal nodig heeft.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>