Dag 4429: Nieuwe sokken

mde

Vorige week heb ik voor het eerst sinds jaren sokken gekocht. Als het warm is draag ik geen sokken in mijn schoenen en voor de herfst en winter heb ik die thermo maillots. Maar nu moest ik wel echt winkelen voor een paar dikke sokken, want ik kocht een paar tweedehands laarzen  die net een half maatje te groot waren.

Online speurde ik naar skisokken, maar die waren spuuglelijk. Dat zie je wellicht niet als je laarzen tot over de knie draagt, maar ik wil geen pijn in mijn ogen krijgen zodra ik de laarzen uittrek. Nou, dan nog maar een jaartje wachten  tot er weer een koude winter komt. Wel zonde van de laarzen die voorzien zijn van een bontachtige voering.

Toen ik in der rij stond bij de kassa van de supermarkt zag ik uit mijn ooghoeken dat ze daar artikelen van Australian uitgestald hadden. Meteen moest ik denken aan die lelijke trainingspakken die Ronald nog gedragen schijnt te hebben.  Maar de sokken zagen er lekker warm en behaaglijk uit, dus ik nam een verpakking met twee paar mee naar huis.

Inderdaad, de laarzen passen nu een stuk beter en als het echt koud is heb ik de perfecte sokken en laarzen. Misschien trek ik ze wel aan als ik op de bank naar een serie kijk en koude pootjes heb. Omdat ik zo blij was met mijn nieuwe aanwinst liet ik de verpakking aan Mika zien. Wat leuk- je hebt VeeVoom socks! was zijn reactie. Dat hij dat nog wist!

 

4 gedachten over “Dag 4429: Nieuwe sokken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>