Dag 4430: Geen wasdroger

mde

Wij hebben al een tijd geen wasdroger meer en daarom staat de hele overloop vol met wasrekken. In de werkkamer staat er ook eentje en als ik straks weer ga kringloopwinkelen ga ik op zoek naar rek nummer vier.Die kan wel in de mancave van Mika. Als je weet voor hoeveel wasgoed hij zorgt mag hij er niet over zeuren als er opeens een wasrek in zijn kamer staat.

Soms heb ik wel spijt dat ik geen droger genomen heb. Want als ik het beddengoed, de handdoeken en de hondendekens heb gewassen duurt het wel even voordat de boel goed droog is. Vooral die vrij zware dekens hebben zeker twee dagen nodig om good te drogen. En zou net niet makkelijk zijn als de ‘s ochtends gewassen dekbedovertrekken diezelfde avond weer gebruikt kunnen worden?

Maar goed, dankzij de centrale verwarming is de was redelijk snel droog en in de zomer gaat het helemaal rap. Mika wil trouwens niet dat zijn kleding in een droger gestopt wordt. Blijkbaar raadt hij zijn klanten ook af om dat te doen. Mijn jurken moeten trouwens ook op en rek gedroogd worden. Want in het verleden heb ik al een paar dure designerjurken verziekt door ze te heet te wassen en een wasdroger verpest de stof helemaal.

En toch weet ik wel bijna zeker dat zo’n machine er nooit komt. Want ik hou erg van het hele proces. Tijdens het netjes ophangen van de was kan ik lekker naar fijne muziek luisteren. Alles in de droger mikken is zo gedaan. Dan moet ik trouwens goed opletten wat ik erin gooi, want niet alles is tegen die hitte bestand. Nee, dan is alles ophangen veel leuker. En ik heb tijd zat.

 

4 gedachten over “Dag 4430: Geen wasdroger

 1. Myrna

  Meen je dat echt dat je wassen en drogen leuk vindt ?? Ik heb er zo’n hekel aan. Ik gebruik de droger ook niet vaak hoor. Alleen in de winter voor beddengoed

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ja, vooral met een muziekje erbij. Oh ja, speciaal voor de wintermaanden een wasdroger kan natuurlijk ook.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>