Dag 4437: Blauwe druifjes

sdr

Van de geur van een hyacinth krijg ik hoofdpijn, narcissen knakken te snel en de supermarkt had gisteren geen amaryllis meer staan. Dus ging ik naar huis met blauwe druifjes. Want ik word altijd zo blij van planten die me het gevoel geven dat het voorjaar nadert. Dat valt meestal wat tegen, maar ik hou mezelf graag voor de gek.

Blauwe druifjes heb ik wel vaker in huis gehaald en iedere keer was ik van plan de bollen te bewaren. Dat is natuurlijk gigantisch mislukt, maar ik neem me maar weer eens voor het eindelijk te doen. Maar eerst ga ik genieten van de mooie blauwe bloemen. Ze staan op de salontafel en als het goed is zal ik niet vergeten ze regelmatig water te geven. Want ik lig iedere dag op de bank naast mijn hondenkinderen en dan moet het potje me opvallen.

10 gedachten over “Dag 4437: Blauwe druifjes

  1. Cindy

    Mooi zijn blauwe druifjes. Ben ook gek op hyacinthen en narcissen maar las laatst dat die giftig zijn voor katten… Mijn vorige katten zaten nergens aan maar de 2 kittens vinden natuurlijk alles interessant en zijn zo lenig dat ze ook overal op kunnen springen.
    Zal zo direct even checken of blauwe druifjes ook giftig zijn.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *