Dag 4510: Verleiding

InCollage_20220415_165713954

In kringloopwinkels kom ik tegenwoordig zelden en als ik er een keertje rondloop zie ik niets van mijn gading. Er ligt heus wel wat, maar ik heb al zoveel dat ik toch gewoon door kan lopen zonder ets in mijn mandje te gooien. Maar van de week kwam ik toch even in de. verleiding om vreselijk te gaan shoppen..

In de Kruidvatfolder zag ik melamine serviesgoed met vogels erop. Nu ben ik bang voor vogels, maar als ze op melamine gedrukt staan word ik plots een beetje hebberig. Dat word ik sowieso van de Paasfolder van Albert Heijn. Nog erger toen ik tussen al dat lekkere eten leuke bordjes van melamine zag staan.

Dan wil ik het liefst naar een winkelcentrum rennen waar ze beide winkels hebben. Maar ik wil de. verleiding weerstaan en dus ziet ik hier op Goede Vrijdag zonder fancy melamine voor de Paaslunch op zondag. Laten we eerlijk wezen: op het Random House melamine serviesgoed van Albert Heijn dat ik in de geërfde antieke Chinese kast heb opgeborgen staan ook kuikentjes en konijntjes.

Eigenlijk heb ik al dat fraaie spul uit de reclameblaadjes helemaal niet nodig. Toch wil ik het en daarom heb ik een afspraak met mezelf gemaakt: als er ruim na de Paasdagen nog wat van in de schappen ligt mag ik er iets van kopen. Omdat het een half uur lopen is naar de winkels denk ik dat ik er voorlopig niet kom. Uit zelfbescherming, want ik ben zo slecht in het weerstaan van. verleidingen.

4 gedachten over “Dag 4510: Verleiding

  1. Linda

    Hahahaha goeie afspraak met jezelf…het ziet er ook zo leuk uit, die vogeltjes..mijn moeder liet het ook al zien, kijk zei ze, voor Ellen…

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *