Dag 4522: Lichtjes in de boom

sdr

Op de foto hierboven kan met een beetje moeite drie ronde lichtjes zien. Het is een zoekplaatje- de roze zie je als eerste, maar er is nog een groene en een kleurloze. De solar lampjes kocht ik afgelopen vrijdag bij Action en gisteren ging ik maar weer. Want Ronald vond de lampjes zo leuk dat hij er nog wel een stuk of tien wilde hebben.

Helaas waren er geen gekleurde meer, maar misschien komt er nog wel een nieuwe levering. Het is geen straf om in die winkel rond te struinen en ik denk dat ik binnenkort nog wel een keer ga. Ze verkopen er zoveel dingen die de tuin flink op kunnen fleuren. Ronald winkelt er niet zo graag omdat het er vaak druk is, maar mij viel het de afgelopen drie keren reuze mee.

mde

Toen ik ‘s avonds in de tuin stond liep Fluffy mee. Daarom is de lamp bij de tuindeur ook aangegaan. Die lamp werkt trouwens ook op zonne-energie en je kunt zien dat de lichtopbrengst behoorlijk is.

mde

Als het buiten aardedonker is zie je dertien lichtjes branden. Nu we de kerstboom opgeborgen hebben zorgen deze lichtjes in de magnolia voor wat extra gezelligheid. We gaan er geen lichtjesfeest van maken hoor. We hopen over een paar maanden een tuin vol bloemen te hebben en dat is mooi genoeg.

4 gedachten over “Dag 4522: Lichtjes in de boom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>