Dag 4526: Kringloopkoopjes (98)

IMG_20220501_144452

Het is alweer een tijd geleden dat ik bij RataPlan was. Tegenwoordig ga ik naar de kringloopwinkel die zich op loopafstand bevindt, De vorige keer ben ik met lege handen naar buiten gekomen, deze keer kreeg ik mijn aankopen mee in een grote boodschappentas.

dav

 

De leuke onderzetters kocht ik niet zelf- die kreeg ik namelijk cadeau van Linda. Het vrij grote ronde dienblad en de asbak hebben ongeveer dezelfde keur. Toevallig heb ik ook borden die zo felgroen zijn.

mde

Een zakje wasknijpers die uit een grote doos met campingspullen komen.

nor

 

Kijk: nog zo’n felgroen dienblad. Deze is voor Renée die ook van melamine houdt.  De lichtgele opscheplepel viel ook in de smaak.

 

2 gedachten over “Dag 4526: Kringloopkoopjes (98)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *