Dag 4527: Rare vragen

Screenshot_20220502_103712

Ze zeggen dat er geen domme vragen bestaan, maar ik geloof wel dat je hele rare vragen kunt stellen. Iedere dag kijk ik even naar de weersverwachting, want het is altijd leuk om te weten dat de wolken gaan verdwijnen en dat de temperatuur op zal gaan lopen. En als het bijna de hele dag gaat regenen kan ik dat maar beter weten zodat ik een bezoek aan de supermarkt kan plannen.

Iedere dag zie ik een rare vraag in beeld verschijnen: Is het morgen goed weer om te fietsen? Wat is nou goed? Er is een wedstrijd met tegenwind fietsen en wie op de weg heen de wind in de rug heeft, zal wellicht op de terugweg minder hard hoeven trappen. Helemaal geen briesje kan hartstikke vervelend zijn als je een lang traject af moet leggen. En wie serieus wielrent zal het allemaal een rotzorg zijn.

Voor mij is het een goede dag om te fietsen als ik daar een goede reden voor heb. Als ik geld op mijn rekening heb en het zonnetje zodanig schijnt dat ik heel veel zin heb om naar de kringloopwinkel te fietsen. Wat ik ben iemand die niet op de fietst stapt als het het regent. Daar heb ik het antwoord op die rare vraag trouwens niet voor nodig. Sterker nog- ik heb nooit op de vraag geklikt, want ik kan me niet voorstellen dat ik echt wijzer wordt van wat men te vertellen heeft.

2 gedachten over “Dag 4527: Rare vragen

    1. Pippi Bericht auteur

      Nee joh, mijn andere band is ook al plat. Goed weer is 20 graden met een briesje.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>