Dag 4529: Tea Topics vraag 58

mde

Mrt welke beroemdheid zou ik nou een dagje uit willen? Er zijn wel politici die ik op slinkse wijze mee zou nemen naar een hypnotiseur om op die manier antwoord te krijgen op vragen die iedereen heeft als die professionele jokkebrokken op de televisie verschijnen alwaar ze op charmante wijze kritische vragen omzeilen. Maar zo’n dag moet ook leuk blijven, dus ik laat die mensen lekker met rust.

De meeste sporters hebben het veel te druk met zichzelf omdat ze prachtige prestaties neer willen zetten. Nu hou ik erg van boksen, maar Muhammad Ali is dood, George Foreman zit te hele dag te barbecueën en de gebroeders Klitschko hebben wel wat anders aan hun hoofd. En als hij echt zo leuk was zou Lisa Bonet die smakelijk ogende Jason Momoa toch nooit hebben laten gaan?

Misschien moet ik eerst maar eens bedenken wat ik graag zou doen op zo’n dag dat ik een beroemdheid mag uitzoeken om me te vergezellen. Wil ik urenlange filosofische gesprekken voeren? Nee, zelfs niet met een fles jenever op tafel. Ook hoef ik niet alle kunstwerken in een museum in één dag te bekijken. Zelfs de hele tijd luisteren naar de muzikale talenten van een beroemdheid zou me teveel worden.

Wat me wel een hele fijne vrijetijdsbesteding zou lijken is de hele dag rondhangen in die grote tent van Heel Holland Bakt. Daar is genoeg te eten en het lijkt me geinig om te zien hoe heel goede bakkers toch moeite hebben met een koekje dat heel simpel lijkt. Dus eigenlijk wil ik het liefst met drie beroemdheden een dagje doorbrengen: met Janny, André en Robèrt. Want het moet vooral gezellig zijn en een hondje erbij is helemaal geweldig.

2 gedachten over “Dag 4529: Tea Topics vraag 58

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>