Dag 4531: #rgjournalprompts (14)

Screenshot_20220506_173207

Is mijn leven zoals ik het me had voorgesteld? Dat is een heel interessante vraag. Vooral omdat ik me nooit een voorstelling van gemaakt heb hoe mijn leven zou moeten verlopen. En planner ben ik namelijk niet en een bucketlist heb ik alleen voor het Day Zero Project gemaakt. Behoorlijk onzinnig vond ik het, want ik kon zo gauw niet zoveel dingen bedenken.

Verwacht maar geen vreselijke opsomming van wensen die tot op heden niet zijn uitgekomen. Dat zou namelijk erg ondankbaar zijn van iemand die mooie herinneringen heeft aan haar ouders, die veel van de familie houdt en een paar geweldige vriendinnen heeft. Die man kan ik heus weleens schieten, maar zonder hem was ik allang omgekomen van de honger en was er een hoop minder te lachen.. Tel daar een geweldige zoon en de liefste honden ter wereld bij op en dan snap je wel dat ik me geen mooier leven kan voorstellen.

4 gedachten over “Dag 4531: #rgjournalprompts (14)

 1. Linda

  Je kan het ook niet plannen hè..gelukkig heb je mooie herinneringen aan je ouders en heb je fijne mensen om je heen..en kan je weer je familie op zoeken.

  Reageren
 2. Myrna

  Wat fijn dat je zo gelukkig bent met je leven
  We hebben het er vaker over gehad met zijn 3 tjes he.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Er zijn best dingen die mij leven makkelijker zouden kunnen maken, maar ik benblij met wt ik heb. En als ik dat niet zou zijn, zou ik iets moeten ondernemen om het te veranderen of verbeteren.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *